Swivel

Tanssitarjonta

Aikuisten alkeis- ja jatkokurssit

Bailatino Senior 55+

 

 

Tanssin ja liikunnan riemua ikää, taitotasoa ja kuntoa katsomatta. Helppoja ja hauskoja koreografioita, lihakunto- ja venyttelytuokioita – kaikkea tätä sisältää Bailatino Senior -tunti!

Tunneilla tanssitaan muun muassa sambaa, cha cha chata, rumbaa ja tangoa. Tunneilla vallitsee tanssimisen ilo ilman hyppimistä, pyörimistä ja tekniikkapaineita. 

Bailatinossa ei tarvita paria. Tärkeintä on liikkumisen ilo musiikin tahdissa.

 

Aloitus: viikko 2 (17 kertaa)                         

Aika: tiistaisin klo 19.00-20.00

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5, Salo

Ohjaaja: Anna Kukko

Hinta: 90 € (+ kausikohtainen jäsenmaksu 10 €)

Bailatino alkeet

 

Tanssia ja lihaskuntoa taitotasoa katsomatta! Tällä tunnilla ei tarvita aikaisempaa tanssiosaamista, eikä paria. 

 

Bailatino alkeet -tunti sisältää helppoja koreografioita ja lyhyitä lihaskunto- ja venyttelytuokioita. Tunneilla tanssitaan eri tanssilajeja, kuten sambaa, tangoa ja reggaetonia. Bailatinon alkeistunnilla opetellaan tanssien perusaskeleet ja rytmit. Tanssikuviot ovat monipuolisia, mutta helppoja. Kunto ja tanssitaito kohoavat melkein huomaamatta!

 

Yhdellä tunnilla harjoitellaan 1-3 tanssin perusaskeleita ja koreografioita. Kurssin aikana oppii 5-10 tanssin perusteen.

 

Tule nauttimaan musiikin rytmeistä ja tanssin ilosta!

 

Aloitus: viikko 2 (17 kertaa)

Aika: sunnuntaisin klo 15.00-16.00

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5, Salo

Ohjaaja: Anna Kukko

Hinta: 90 € (+ kausikohtainen jäsenmaksu 10 €)

Bailatino alkeisjatko

 

Bailatino on tanssillinen tunti, jonka aikana pääsee nauttimaan latinalaisamerikkalaisesta tunnelmasta ja kuntoilemaan tehokkaasti. Tunneilla tanssitaan vaihdellen muun muassa salsaa, sambaa, merengueta, bachataa ja paso doblea.

 

Bailatinossa ei vaadita tanssitekniikan osaamista, vaan tunnin aikana nautitaan musiikista ja pidetään hauskaa yhdessä muun ryhmän kanssa. Yhden tunnin aikana perehdytään 1-3 eri tanssin kuvioihin, pieniä kehonhuoltotuokioita unohtamatta. Kunto ja tanssitaito kohoavat huomaamatta!

 

Tunnilla ei tarvita paria. Bailatino sopii hyvin kaikenikäisille sukupuolesta riippumatta. Tule mukaan kokeilemaan tanssin riemu! 

 

Aloitus: viikko 2 (17 kertaa)

AIka: keskiviikkoisin klo 18.00-19.00

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5, Salo

Ohjaaja: Anna Kukko

Hinta 90 € (+ kausikohtainen jäsenmaksu 10 €)

Aikuisten paritanssin alkeet

 

Tule tutustumaan vakio- ja latinalaistansseihin Swiveliin!

 

Paritanssin alkeissa ei tarvita aiempaa tanssikokemusta, vaan opetus aloitetaan peruskuvioista. Askeleiden lisäksi tutuksi tulevat eri tanssilajien rytmit, kuten pehmeän keinuva valssi, tulinen tango, pirteä quickstep sekä kuuma samba ja terävä cha-cha. Tanssitaidon lisäksi kehittyvät myös fyysinen kunto, kehonhallinta ja koordinaatiokyky.

 

Ikä, koko tai taitotaso eivät ole esteenä tunneille osallistumiseen. Rohkeasti mukaan kokeilemaan paritanssia niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin tanssin harrastajat!

 

Aloitus: viikko 2 (17 kertaa)

AIka: sunnuntaisin klo 16.00-17.00

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5, Salo

Ohjaaja: Anna ja Jouni Kukko

Hinta: 90 € (+ kausikohtainen jäsenmaksu 10 €)

Aikuisten paritanssin jatko

 

Paritanssin jatkoryhmässä opetellaan kauden aikana vakio- ja latinalaistanssin perusteet. Tunneilla syvennytään jo opittujen tanssien tekniikkaan. Lisäksi tunneilla tehdään kehoa ja kehonhallintaa voimistavia harjoitteita. 

 

Jatkoryhmässä on mahdollisuus saada hyvät eväät myös kilpailemiseen. Kun tanssiliikkeet alkavat olla hallussa, voi osallistua halutessaan myös seuran practiseen eli kilpailunomaisiin tanssiharjoituksiin. Practice on tarkoitettu tanssijoille, jotka haluavat kehittyä entisestään ja jatkaa paritanssin harrastamista tavoitteellisesti.

 

Aloitus: viikko 2 (17 kertaa)

Aika: sunnuntaisin klo 17.00-19.00

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5, Salo

Ohjaaja: Anna ja Jouni Kukko

Hinta: 150 € (+ kausikohtainen jäsenmaksu 10 €)

Tanssia ja lihaskuntoa

Jos pidät tanssimisesta ja nautit liikkumisesta musiikin tahtiin, on tämä tunti juuri sinulle! Tanssin ohella tunnilla vahvistetaan syviä vatsalihaksia, lisätään vartalon liikkuvuutta sekä parannetaan lihaskuntoa.

Tunti on irtiotto arjesta tanssin, lihaskuntoharjoittelun ja mukaansatempaavan musiikin myötä. Tunnilla jokainen voi kehittää kuntoaan ja tanssitaitojaan omaan tahtiin rennossa ilmapiirissä. Tunnin lopussa venytellään ja rentoudutaan tanssi- ja lihaskuntoharjoitteiden jälkeen.

 

Tunneilla ei ole taitovaatimuksia, vaan jokainen voi nauttia tanssista, liikunnasta ja musiikista ja samalla kehittää kuntoa ja tanssitaitoja.

 

Aloitus: viikko 2 (17  kertaa)

Aika: torstaisin klo 19.00-20.00

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5, Salo

Ohjaaja: Anna Kukko

Hinta: 90 € (+ kausikohtainen jäsenmaksu 10 €)

 

 

Showdance 18+

 

 

Showtanssia nuorille ja aikuisille! Showtanssissa yhdistyvät eri tanssielementit ja tyylit. Tunnilla opetellaan tekniikkaa, tehdään koreografioita ja pidetään hauskaa!


Aloitus: viikko 2 (15 kertaa)
Aika: sunnuntaisin klo 15.30 – 16.30
Paikka: Salon urheilutalo, Perniöntie 9
Ohjaaja: Anu Rintala
Hinta: 80 € (+ kausikohtainen jäsenmaksu 10 €)

Heräsikö kiinnostus?