Swivel

Tanssitarjonta

Aikuisten alkeis- ja jatkokurssit – SYKSY 2024

 

 

Koe latinalaistanssien energiaa ja mukaansa tempaavat rytmit!

Latinstyle tunneilla tutustut latinalaistanssien klassikoihin kuten sambaan, cha-cha-chaahan, paso dobleen, rumbaan ja jiveen. Tanssitunti koostuu alkulämmittelystä sekä 1–2 tanssin koreografiasta, joiden tueksi tutustutaan lattareiden tekniikkaan
erilaisten harjoitusten avulla. Kaikki askeleet ja harjoitukset opetellaan niin, että jokainen pysyy mukana. 

Tämä tunti on juuri sinulle, jos haluat päästä
kehittämään omaa tanssitaitoasi lattareiden parissa ja nauttimaan näistä ihanista lattarirytmeistä!

 

Kesto: 17 kertaa, 21.8. – 18.12.2024. Syyslomalla (vko 42) ei pidetä ryhmiä.

Aika: keskiviikkoisin klo 19.00-20.00

Paikka: Halikon liikuntahallin tanssisali

Ohjaaja: Henriikka Iivonen

Hinta: 120 € (+ jäsenmaksu)

 

 

 Tanssia ilman rajoja! Haluatko kokeilla erilaisia tanssityylejä, mutta et ehdi usealle tunnille viikossa? Haluatko kehittää tanssitaitoasi ja pitää samalla hauskaa?  Avoin bailatinotunti on juuri sinulle!

Bailatino on tanssillinen tunti, jonka aikana pääsee nauttimaan latinalaisamerikkalaisesta tunnelmasta, fiilistellä tunteikkailla slovareilla tai riemuita hittibiisien parissa. Tunneilla tanssitaan vaihdellen muun muassa salsaa, tangoa, sambaa, jivea, merengueta, charlestonia, bachataa, paso doblea ja paljon muuta!

 Bailatinossa ei vaadita tanssitekniikan osaamista, vaan tanssitaito, rytmin käyttö ja vartalon hallinta kehittyvät huomaamattomasti tuntien aikana.  Joka tunnilla tutustutaan eri tanssin kuvioihin, pieniä kehonhuoltotuokioita unohtamatta. Tunnilla ei tarvita paria. Bailatino sopii hyvin kaikenikäisille sukupuolesta riippumatta. 

 

Kesto17 kertaa, 20.8. – 17.12.2024. Syyslomalla (vko 42) ei pidetä ryhmiä.

Aika: tiistaisin klo 18.00-19.00

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5, Salo

Ohjaaja: Anna Kukko

Hinta: 120 € (+ jäsenmaksu)

 

 

ALKEET

 Paritanssin alkeissa ei tarvita aiempaa tanssikokemusta, vaan opetus aloitetaan peruskuvioista. Askeleiden lisäksi tutuksi tulevat eri tanssilajien rytmit, kuten pehmeän keinuva valssi, tulinen tango, pirteä quickstep sekä kuuma samba ja terävä cha-cha. Tanssitaidon lisäksi kehittyvät myös fyysinen kunto, kehonhallinta ja koordinaatiokyky.

 

Ikä, koko tai taitotaso eivät ole esteenä tunneille osallistumiseen. Rohkeasti mukaan kokeilemaan paritanssia niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin tanssin harrastajat!

 

JATKO

Paritanssin jatkoryhmässä opetellaan kauden aikana vakio- ja latinalaistanssin perusteet. Tunneilla syvennytään jo opittujen tanssien tekniikkaan. Lisäksi tunneilla tehdään kehoa ja kehonhallintaa voimistavia harjoitteita.

 

Jatkoryhmässä on mahdollisuus saada hyvät eväät myös kilpailemiseen. Kun tanssiliikkeet alkavat olla hallussa, voi osallistua halutessaan myös seuran practiseen eli kilpailunomaisiin tanssiharjoituksiin. Practice on tarkoitettu tanssijoille, jotka haluavat kehittyä entisestään ja jatkaa paritanssin harrastamista tavoitteellisesti.

 

 

Kesto17 kertaa, 20.8. – 17.12.2024. Syyslomalla (vko 42) ei pidetä ryhmiä.

Aika: alkeet tiistaisin klo 19.00-20.00, jatkoryhmä tiistaisin klo 20.00-21.00

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5, Salo

Ohjaaja: Anna Kukko

Hinta: 120 €/ryhmä (+ jäsenmaksu)

Showtanssi on monipuolinen ja vauhdikas tanssilaji, josta tanssin harrastaminen on helppo aloittaa. Tällä tunnilla tanssitaan hyvin monipuolisen musiikin parissa aina erilaisista listahiteistä musikaaleihin. 

Showtanssin tekniikka pohjautuu pääasiassa jazz tanssiin, nykytanssiin ja balettiin, mutta showtanssista otetaan todella paljon vaikutteita myös monesta muusta tanssityylistä. Näillä tunneilla on selkeä rakenne, joka koostuu lämmittelystä, perustekniikka- ja salinpoikkiharjoitteista ja monipuolisista tanssisarjoista. Tärkeässä osassa on kuitenkin eläytyminen ja itse tanssista nauttiminen. 

 

Kesto17 kertaa, 23.8. – 20.12.2024. Syyslomalla (vko 42) ei pidetä ryhmiä.

Aika: perjantaisin klo 18.00-19.00

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5, Salo

Ohjaaja: Henriikka Iivonen

Hinta: 120 € (+ jäsenmaksu)

 

 

Jos pidät tanssimisesta ja nautit liikkumisesta musiikin tahtiin, on tämä tunti juuri sinulle! Tunnin ensimmäisessä osassa pääset nauttimaan tanssin riemusta ja nostamaan hien pintaan kuumien lattareiden tai rytmikkäiden hittibiisien parissa. Tunnin toisessa osassa keskitymme vartalon liikkuvuuteen, lihaskuntoon ja kehon huoltoon.

T&L tunti on erinomainen tapa kohottaa kuntoa, sillä se parantaa tasapainoa, käyttää lihaksistoa kokonaisvaltaisesti ja polttaa tehokkaasti rasvaa. Tanssin ohella tunnilla vahvistetaan syviä vatsalihaksia, lisätään vartalon liikkuvuutta sekä parannetaan koordinaatiokykyä.

Tunti on irtiotto arjesta tanssin, lihaskuntoharjoittelun ja mukaansatempaavan musiikin myötä. Tunnilla jokainen voi kehittää kuntoaan ja tanssitaitojaan omaan tahtiin rennossa ilmapiirissä. Tunnin lopussa venytellään ja rentoudutaan tanssi- ja lihaskuntoharjoitteiden jälkeen.

Tunneilla ei ole taitovaatimuksia, vaan jokainen voi nauttia tanssista, liikunnasta ja musiikista kehittäen samalla kuntoa ja tanssitaitoja.

 

Kesto17 kertaa, 22.8. – 19.12.2024. Syyslomalla (vko 42) ei pidetä ryhmiä.

Aika: torstaisin klo 19.00-20.00

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5, Salo

Ohjaaja: Anna Kukko

Hinta: 120 € (+ jäsenmaksu)

 

Heräsikö kiinnostus?