Swivel

Tanssitarjonta

Aikuisten alkeis- ja jatkokurssit – KEVÄT 2024

Soololattarit

Soololattarit on energinen ja mukaansatempaava tunti! Se on mahtava liikuntamuoto, jossa pääsee samalla nauttimaan rytmikkäästä musiikista ja tanssin ilon kokemisesta. Tunneilla tanssitaan ihanan rytmikkään lattarimusiikin tahtiin. Tunneilla soivat muun muassa samba, cha cha cha, salsa, merengue ja jive. Tanssitunnit koostuvat alkulämmittelystä ja koreografiasta, jonka tueksi harjoitellaan myös tekniikkaa. Pääasia tunneilla on kuitenkin se, että tanssitaan mahdollisimman paljon. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse! Jos haluat piristystä arkeesi lattaritanssien kautta, tässä on ryhmä juuri sinulle!

 

Kesto: 15 kertaa, 18.1. – 5.5.2024. Hiihtolomalla (vko 8) ei pidetä ryhmiä.

Aika: torstaisin klo 19.00-20.00

Paikka: Salon urheilutalo

Ohjaaja: Henriikka Iivonen

Hinta: 100 € (+ kausikohtainen jäsenmaksu 10 €)

Bailatino

 

Avoin bailatinotunti tanssitaitoon tai ikään katsomatta!

Bailatino on tanssillinen tunti, jonka aikana pääsee nauttimaan latinalaisamerikkalaisesta tunnelmasta ja kuntoilemaan tehokkaasti. Tunneilla tanssitaan vaihdellen muun muassa salsaa, sambaa, merengueta, bachataa ja paso doblea.

 

Bailatinossa ei vaadita tanssitekniikan osaamista, vaan tunnin aikana nautitaan musiikista ja pidetään hauskaa yhdessä muun ryhmän kanssa. Yhden tunnin aikana perehdytään 1-3 eri tanssin kuvioihin, pieniä kehonhuoltotuokioita unohtamatta. Kunto ja tanssitaito kohoavat huomaamatta!

 

Tunnilla ei tarvita paria. Bailatino sopii hyvin kaikenikäisille sukupuolesta riippumatta. Tule mukaan kokeilemaan tanssin riemu! 

 

Kesto15 kertaa, 16.1. – 5.5.2024. Hiihtolomalla (vko 8) ei pidetä ryhmiä.

Aika: tiistaisin klo 18.00-19.00

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5, Salo

Ohjaaja: Anna Kukko

Hinta: 100 € (+ kausikohtainen jäsenmaksu 10 €)

Aikuisten paritanssin alkeet

 

Tule tutustumaan vakio- ja latinalaistansseihin Swiveliin!

 

Paritanssin alkeissa ei tarvita aiempaa tanssikokemusta, vaan opetus aloitetaan peruskuvioista. Askeleiden lisäksi tutuksi tulevat eri tanssilajien rytmit, kuten pehmeän keinuva valssi, tulinen tango, pirteä quickstep sekä kuuma samba ja terävä cha-cha. Tanssitaidon lisäksi kehittyvät myös fyysinen kunto, kehonhallinta ja koordinaatiokyky.

 

Ikä, koko tai taitotaso eivät ole esteenä tunneille osallistumiseen. Rohkeasti mukaan kokeilemaan paritanssia niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin tanssin harrastajat!

 

Kesto15 kertaa, 16.1. – 5.5.2024. Hiihtolomalla (vko 8) ei pidetä ryhmiä.

Aika: tiistaisin klo 19.00-20.00

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5, Salo

Ohjaaja: Anna ja Jouni Kukko

Hinta: 100 € (+ kausikohtainen jäsenmaksu 10 €)

Aikuisten paritanssin jatko

 

Paritanssin jatkoryhmässä opetellaan kauden aikana vakio- ja latinalaistanssin perusteet. Tunneilla syvennytään jo opittujen tanssien tekniikkaan. Lisäksi tunneilla tehdään kehoa ja kehonhallintaa voimistavia harjoitteita.

 

Jatkoryhmässä on mahdollisuus saada hyvät eväät myös kilpailemiseen. Kun tanssiliikkeet alkavat olla hallussa, voi osallistua halutessaan myös seuran practiseen eli kilpailunomaisiin tanssiharjoituksiin. Practice on tarkoitettu tanssijoille, jotka haluavat kehittyä entisestään ja jatkaa paritanssin harrastamista tavoitteellisesti.

 

Kesto15 kertaa, 16.1. – 5.5.2024. Hiihtolomalla (vko 8) ei pidetä ryhmiä.

Aika: tiistaisin klo 20.00-21.00

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5, Salo

Ohjaaja: Anna ja Jouni Kukko

Hinta: 100 € (+ kausikohtainen jäsenmaksu 10 €)

Tanssia ja lihaskuntoa

Jos pidät tanssimisesta ja nautit liikkumisesta musiikin tahtiin, on tämä tunti juuri sinulle! Tanssin ohella tunnilla vahvistetaan syviä vatsalihaksia, lisätään vartalon liikkuvuutta sekä parannetaan lihaskuntoa.

Tunti on irtiotto arjesta tanssin, lihaskuntoharjoittelun ja mukaansatempaavan musiikin myötä. Tunnilla jokainen voi kehittää kuntoaan ja tanssitaitojaan omaan tahtiin rennossa ilmapiirissä. Tunnin lopussa venytellään ja rentoudutaan tanssi- ja lihaskuntoharjoitteiden jälkeen.

Tunneilla ei ole taitovaatimuksia, vaan jokainen voi nauttia tanssista, liikunnasta ja musiikista ja samalla kehittää kuntoa ja tanssitaitoja.


Kesto15 kertaa, 18.1. – 5.5.2024. Hiihtolomalla (vko 8) ei pidetä ryhmiä.

Aika: torstaisin klo 19.00-20.00

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5, Salo

Ohjaaja: Anna Kukko

Hinta: 100 € (+ kausikohtainen jäsenmaksu 10 €)

 

Heräsikö kiinnostus?