Swivel

Ammattilaisvalmentajat ja seuraohjaajat

Swivelissä sinua ohjaavat ammattitaitoiset tanssinopettajat ja seuraohjaajat. Jokaisen ryhmän vetäjällä on vuosien kokemusta tanssimisesta oman tanssiuran kautta.  

Mika Honkanen

Mika Honkanen on vihtiläinen tanssinopettaja. Mika on tehnyt pitkän kansainvälisen kilpailu-uran parinsa Satu Suomen kanssa.

 

Mika on toiminut eri ikäisten tanssijoiden opettajana ja valmentajana yli 10 vuoden ajan eri puolilla Suomea.

 

Opettajana Mika on päättäväinen ja mukaansatempaava. Mika opettaa seuran kilpatanssijoita aina maanantaisin niin ryhmä- kuin yksityistunneilla.

Anna 500x700px

Anna Kukko

Anna on tanssia rakastava matemaattisten aineiden opettaja. Nuorena Anna harrasti kansantansseja ja hiphopia, mutta pitkäaikainen haave kilpatanssista kävi toteen vasta myöhemmin. Haave kävi toteen, kun Anna sai houkuteltua aviomiehensä Swivelin tanssikurssille melkein kymmenen vuotta sitten.

 

Tällä hetkellä Anna tanssii kilpaa sekä toimii seuran ohjaajana. Anna on suorittanut tanssiurheilun seuraohjaajan Taso 1 (F ja E) sekä Bailatino-ohjaajan koulutuksen.

 

Anna ohjaa aikuisten ja nuorten pari- ja kilpatanssien alkeis- ja jatkoryhmät.Lisäksi Anna ohjaa Bailatino- ja DanZatu-ryhmiä.

 

Ohjaajana Anna on innostava, motivoiva ja johdonmukainen. Hänestä tanssi on paras mahdollinen kombinaatio tunnetta ja tekemistä. Tanssilattialla voi purkaa ja ilmaista tunteita ilman sanoja ja samalla tanssi tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä ja haastaa itseään.

Elisa 100x1500px

Elisa Niinistö

Elisa on aloittanut tanssitaipaleensa Salon Swivelissä 7-vuotiaana. Äiti päätti viedä Elisan bailatinoon, kun huomasi Elisan tanssivan jatkuvasti kotona. Bailatinosta tie vei kilpatanssin puolelle pari vuotta myöhemmin, kun Elisa näki ensimmäisen kerran kilpatanssia Swivelin kevätshowssa.

Alkuhaasteiden jälkeen sopiva pari löytyi seurasta, ja Elisa nousi tasaisesti luokissa eteenpäin päätyen lopulta A-luokkaan.

 

Elisa on saavuttanut parinsa Toivon kanssa Swiveliä edustaen vakiotansseissa SM-hopeaa aikuisten Champion-luokassa keväällä 2022. Tätä ennen pari on ollut SM-kilpailuissa viides ja neljäs.

Elisan tavoite on innostaa lapset kilpatanssista samalla tavalla, miten hän on itse jaksanut innostua siitä viimeiset 20 vuotta.

Tanssinopettaja 1100x1650px

Juulia Tuominen

Juulia on tanssinut jo 16 vuotta. Tanssi on antanut Juulialle useita unohtumattomia hetkiä, joista merkittävimpinä 10-tanssin sm-finaalit vuosilta 2018 ja 2019.

 

Ohjaajana haluan ennen kaikkea keskittyä positiiviseen tekemiseen ja kehon monimuotoisuuden laajaan käyttöön. Lasten ryhmien ohjaamisesta minulla on kokemusta jo usealta vuodelta ja parhaillaan ohjaan Lasten lattarit -ryhmää.

Kuva_Anu

Anu Rintala

Anun tanssitausta ulottuu yli 15 vuoden taa. Anu aloitti nuorena showtanssin parissa, mutta siirtyi pian hiphopiin, josta tulikin Anun päälaji ja suurin intohimo.

 

Anu on opettanut showtanssia ja hiphopia noin kahdeksan vuotta. Opettajana Anu on rento, mutta tavoitteellinen. Hänellä on tärkeää, että jokainen oppilas kokee olevansa huomioitu tasapuolisena ryhmän jäsenenä. Anu inspiroituu uudesta potentiaalista, eikä malta odottaa uusia oppilaita ja innostaa heitä kehittymään tanssijoina.  

Henriikka Iivonen

Henriikalle tanssi on kulkenut mukana läpi elämän. Ensimmäiset tanssiaskeleet hän otti 6-vuotiaana juurikin Swivelissä ja siitä alkoi pitkä ura tanssin ympärillä. Kilpatanssiajoilta muistoina on erilaisia SM- sijoituksia eri ikäluokissa. Viimeisimmät SM-mitalit ja MM- kulta tulivat latinoshown puolelta.

 

Ensimmäiset tanssiohjaukset Henriikka piti jo 13-vuotiaana, joten sen äärellä on vierähtänyt monia antoisia vuosia. Hän haluaa tunneillaan jakaa eteenpäin sitä tietoa, mitä itse on kaikkien näiden vuosien aikana saanut ja kerännyt. Lisäksi tunneilla on tärkeää myös sytyttää oppilaissa sitä kipinää, mikä on pitänyt tanssin Henriikan mukana suurimman osan hänen elämästään.

 

Tanssi on ihana liikuntamuoto, mikä antaa jokaiselle jotakin. Oli se sitten tekniikan opettelu, musiikkiin liikkuminen, tai tapa ilmaista itseään. Haluan mahdollistaa onnistumisen ja oivalluksen hetkiä tanssin parissa.