Swivel

Tanssiurheilua jo vuodesta 1987

Tanssiurheiluseura Swivel ry on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsen. Nuori Suomi -sinettiseuraksi Swivel valittiin vuonna 2007. Swivel on nykyisin myös Suomen Olympiakomitean Tähtiseura.  Seuran ammattitaitoiset tanssinopettajat tarjoavat monipuolisesti tanssin opetusta eri harrasteryhmille. Swivelillä on ollut pitkään myös vakio- ja latinalaistanssien ammattivalmennusta ja seuralla onkin aktiivista kilpailutoimintaa.

Tanssinopetusta nyt ja jatkossa

Swivel ry:n toiminnassa on mukana harrastajia kaikista ikäluokista aina nelivuotiaista senioreihin. Seuran tavoitteena on ylläpitää salolaista tanssinopetusperinnettä ja tarjota seutukunnan asukkaille laadukasta ja monipuolista tanssinopetusta.

 

Harrasteryhmiä kaikenikäisille

Seuran tanssikursseista löytyy jotakin niin lapsille kuin aikuisillekin. Monipuolisesta harrastekurssivalikoimasta voi valita esimerkiksi lapsille tarkoitetun TenavaTanssit-kurssin tain lasten DanceMix-kurssin.

 

Aikuisille on puolestaan tarjolla tanssikursseja Bailatinon ja paritanssin muodossa.  ja  kaikenikäisille jotakin. Tanssikursseilla yhdistyy liikunnan ilo, tanssiminen musiikin tahtiin ja erilaiset lihaskuntoharjoitteet.

 

Vakio- ja latinalaistanssien opetus

Swivelin valikoimaan kuuluu myös paritanssien opetus. Seuran valmennuksessa on vakio- ja latinalaistanssien parissa niin harrastetanssijoita kuin kilpatanssijoita. Vakio- ja latinalaistanssia voi harrastaa, vaikka ei kilpailuihin osallistuisikaan. 

 

Vakio- ja latinalaistanssikursseille osallistuaksesi tarvitset parin, sillä tanssit tanssitaan parin kanssa. Poikkeuksena lasten kilpatanssin alkeisryhmä, jonne voi osallistua myös ilman paria. Vakio- ja latinalaistanssin suositeltava aloitusikä on lapsilla noin 7-vuotta mutta harrastuksen voi aloittaa ikää katsomatta.

 

Swivel on erittäin nuorekas ja aktiivinen seura, jonka kilpailijat ovat saavuttaneet useita SM-mitaleja. Parimme osallistuvat myös kansainvälisiin arvokilpailuihin. 

Taatusti laadukasta ammattivalmennusta

Swivel panostaa laadukkaaseen ammattivalmennukseen ja siksi seuravalmentajamme päivittävät osaamistaan säännöllisesti Suomen Tanssiurheiluliiton järjestämissä koulutuksissa. Seuran kilpatanssijoille järjestetään säännöllisesti tanssileirejä ja seuran omia tanssikilpailuja.

 

Tanssishow ja muita tapahtumia

Swivel ry tekee runsaasti yhteistyötä seudun muiden järjestöjen kanssa.  Olemme olleet aktiivisesti mukana seutukunnan erilaisissa tapahtumissa. Seura järjestää myös omia tapahtumia, kuten iltamia, myyjäisiä, muotinäytöksiä sekä vuosittaisen Tanssishow’n Salossa. Tilauksesta teemme myös yksityisiin tapahtumiin ohjelmia.

Yhteistyökumppaniksi?

Swivel ry etsii jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita tukemaan seuran toimintaa. Seura toimii pääasiassa vapaaehtoisvoimin ja sen vuoksi yhteistyökumppanit ovatkin tärkeässä roolissa Swivelin toiminnassa.  

Kiinnostaako tanssiminen?

Tutustu monipuoliseen tanssitarjontaamme ja ilmoittaudu kurssille. Tanssiryhmämme sopivat kaikenikäisille.