Swivel

Tanssiurheilua jo vuodesta 1987

Tanssiurheiluseura Swivel ry on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsen.  Seuran ammattitaitoiset tanssinopettajat tarjoavat monipuolisesti tanssin opetusta eri harrasteryhmille. Swivelillä on ollut pitkään myös vakio- ja latinalaistanssien ammattivalmennusta ja seuralla onkin aktiivista kilpailutoimintaa. Seuran parit ovat saavuttaneet vuosien varrella useita SM-tason sijoituksia, viimeisimpänä vuonna 2022 SM-kultaa latinalaistansseissa sekä SM-hopeaa vakiotansseissa.

Tanssinopetusta nyt ja jatkossa

Swivel ry:n toiminnassa on mukana harrastajia kaikista ikäluokista aina nelivuotiaista senioreihin. Seuran tavoitteena on ylläpitää salolaista tanssinopetusperinnettä ja tarjota seutukunnan asukkaille laadukasta ja monipuolista tanssinopetusta.

 

Harrasteryhmiä kaikenikäisille

Seuran tanssikursseista löytyy jotakin niin lapsille kuin aikuisillekin. Monipuolisesta harrastekurssivalikoimasta voi valita esimerkiksi lapsille tarkoitetun TenavaTanssit-kurssin tai lasten DanceMix-kurssin.

 

Aikuisille on puolestaan tarjolla tanssikursseja Bailatinon ja paritanssin muodossa. Tanssikursseilla yhdistyy liikunnan ilo, tanssiminen musiikin tahtiin ja erilaiset lihaskuntoharjoitteet.

 

Vakio- ja latinalaistanssien opetus

Swivelin valikoimaan kuuluu myös paritanssien opetus. Seuran valmennuksessa on vakio- ja latinalaistanssien parissa niin harrastetanssijoita kuin kilpatanssijoita. Vakio- ja latinalaistanssia voi harrastaa, vaikka ei kilpailuihin osallistuisikaan. 

 

 

Paritanssien alkeiskurssille voi osallistua myös hyvin ilman paria, sillä sopiva pari saattaa löytyä kurssilta. Vakio- ja latinalaistanssin suositeltava aloitusikä on lapsilla noin 7 vuotta. Tätä nuoremmille lapsille suosittelemme TenavaTanssit-kurssia.

 

 

Swivel on erittäin nuorekas ja aktiivinen seura, jonka kilpailijat ovat saavuttaneet useita SM-mitaleja.

Taatusti laadukasta ammattivalmennusta

Swivel panostaa laadukkaaseen ammattivalmennukseen ja siksi seuravalmentajamme päivittävät osaamistaan säännöllisesti Suomen Tanssiurheiluliiton järjestämissä koulutuksissa. Seuran kilpatanssijoille järjestetään säännöllisesti tanssileirejä ja seuran omia tanssikilpailuja.


Seuramme muuta toimintaa

Swivel ry tekee runsaasti yhteistyötä seudun muiden järjestöjen kanssa, kuten esimerkiksi Salon Seuratanssiklubin kanssa.  Olemme olleet aktiivisesti mukana Salon seudun erilaisissa tapahtumissa. Seura järjestää myös omia tapahtumia, kuten kevät- ja joulujuhlia, iltamia, myyjäisiä ja muotinäytöksiä. Tilauksesta teemme myös yksityisiin tapahtumiin ohjelmia.

Yhteistyökumppaniksi?

Swivel ry etsii jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita tukemaan seuran toimintaa. Seura toimii pääasiassa vapaaehtoisvoimin ja sen vuoksi yhteistyökumppanit ovatkin tärkeässä roolissa Swivelin toiminnassa.  

Kiinnostaako tanssiminen?

Tutustu monipuoliseen tanssitarjontaamme ja ilmoittaudu kurssille. Tanssiryhmämme sopivat kaikenikäisille.